Rondkijken

Sneltoets

Kijk rond

Wandel door

Visualisatie

Shift+U

Om vanuit een vast punt in de tekening rond te kijken:

Activeer het gereedschap en selecteer de methode.

Klik in de tekening en houd de muisknop ingedrukt.

Met deze eerste muisklik definieer je het beginpunt, in de tekening aangegeven met een kruisje. Met behulp van dit beginpunt kan je het tempo van het rondkijken bepalen. Hoe verder weg van het controlepunt je met de muis beweegt, hoe sneller je rondkijkt. Keer met de muis terug naar het beginpunt om de beweging te vertragen of te onderbreken. Om te stoppen met rondkijken, laat je de muisknop los.

Beweeg de muis in de richting waarin je wenst te kijken.

De coördinatenbalk geeft je real-time informatie over het rondkijken.

Houd de shifttoets ingedrukt om de ooghoogte te verhogen of te verlagen terwijl je rondkijkt.

Wandel door

Wandelen door een model

Ooghoogte bepalen

Console - Wandel door en kijk rond